Blue Diamond

Hotel Active SPA

Zlokalizuj hotel

Rezerwacja

Rezerwuj teraz

Zadzwoń

Wykonaj połączenie

Karnawał 2019

Karnawał 2019

Chcecie się wybrać na karnawał do Hiszpani i poczuć klimat tej imprezy? Zapraszamy do nas do Blue Diamond. Ta noc będzie pełna atrakcji przepełniona żywą taneczną muzyką , stylowych dekoracjach i wykwintnej kuchni. Zaplanujcie wyjątkowy Karnawał i spędzcie go razem z nami. Poznajcie klimat hiszpańskiej imprezy i zarezerwujcie sobie miejsce już teraz pod 17 77 22 666 lub recepcja@bluediamondhotel.pl wraz z NOCLEGIEM. Nie może Was tam zabraknąć! Ilość miejsc ograniczona. Poniżej z przyjemnością przedstawiamy Wam realizacje ostatniej imprezy "Magic Night"

 

ezgif-3-60d7d7a3ec10.gif

 

MENU HISZPAŃSKIE:

Przystawka:

Kolorowe pomidorki z sałatą fryzyjską i tapenadą oliwkową z chrupkim chlebem kukurydzianym.

 

Danie Główne:

 

Wołowina duszona w czerwonym winie i marchewką z pieczonym ziemniakiem i twardym serem,oraz chipsem z chorizo.

 

Deser:

 

Tarta de Santiago z kremem migdałowym i lodami z ciemnej czekolady na kruszonce.

 

 

Bufet Zimny:

-Bukiet sałat z grillowaną papryką, oliwkami i salami.

-Kalmary panierowane z salsą pomidorową i cytrynami z grilla.

-Krewetki w białym winie z kaparami i pieczonymi pomidorkami cherry.

-Szynka serrano z melonem cantaloupe i czerwoną porzeczką.

-Papryczki faszerowane z serem i oliwą.

-Oliwki faszerowane  z chorizo.

-Katalońska bruschetta.

-Serca karczochów na rukoli  z anchois i selerem naciowym.

-Chrupiące pieczywo z tuńczykiem i ziołowym serkiem.

-Smażone pieczarki z oliwą, czosnkiem i papryczką jalapeno.

-Wędliny hiszpańskie z rukolą i pomidorkami cherry.

-Mule smażone na oliwie z papryką chilli i szałwią.

-Mozzarella z oliwkami i pistu pietruszkowym na szpadce bambusowej.

-Ośmiornica z grilla na grzance .

-Kaszanka na konfiturze z czerwonej cebuli i piklowaną cebulką.

-Hiszpańska tortilla z dipami i świeżą kolendrą.

-Oliwki z anchois i pieczoną papryką na grzance.

-Gazpachio z siekaną miętą i kruszonym kozim serem.

-Klopsiki hiszpańskie z ziemniaczkiem i cukinią.

-Panierowane serki z suszonym pomidorem i rzodkiewką.

-Chorizo ze smażonym porem i sosem musztardowym.

 

Bufet Ciepły:

Zupy:

-Zupa krem z czosnku z grzankami.

-Zupa z czerwoną soczewicą i selerem naciowym na smażonych pomidorach.

Dania Główne:

-Zapiekanka warzywna z pomidorami i ziemniakami.

-Paella z kurczakiem  i chorizo

-Smażona fasola z wołowiną i salsą paprykową.

-Dorsz pieczony w ziołach z cytrusami i mulami w białym winie.

-Patatas Bravas z czosnkiem i natką pietruszki.

-Warzywa  grillowane z czerwonym pesto i rozmarynem.

Dodatki:

-Bukiet sałat z pestkami dyni, kolorową papryką i zieloną oliwką.